prolazna ocjena

REZULTATI ANKETE Pogledajte kako su čitatelji ocijenili ovogodišnji Špancir

Objavljeno: 29.08.2017. 11:33

Zadnja izmjena: 29.08.2017. 11:34

Foto: Arhiva

Jučer smo napravili anketu po ulicama Varaždina u kojoj smo pitali građane što misle o upravo završenom Špancirfestu. Dali smo mogućnost i vama da se o tome izjasnite putem online glasanja i dobili konačne rezultate.

>> ANKETA: Varaždinci o Španciru: ''Skratite ga i dajte nam više glazbe''

Online anketa je izazvala dosta vaših reakcija i ukupno smo dobili 2315 ocjena. Rezime bi bio sljedeći:

  • Ocjenu 1 dalo je 22% čitatelja
  • Ocjenu 2 dalo je 25% čitatelja
  • Ocjenu 3 dalo je 27% čitatelja
  • Ocjenu 4 dalo je 18% čitatelja
  • Ocjenu 5 dalo je 9% čitatelja

Prosjek ocjena koje ste dali je 2,7, što  bi - školski govoreći - značilo mršavu trojku. 

'Neka bude kao nekad'

Možda treba spomenuti i činjenicu da je članak o anketi izazvao i više desetaka vaših komentara na našem fejsbuku. Uvjerljivo najviše lajkova - ukupno 65 - izazvao je sljedeći komentar naše čitateljice:

- Špancirfest nek se vrati kakav je bil u startu, znači kostimirani šetači, javno otvorenje, predaja ključa Grada od strane gradonačelnika, više kvalitetnih štandova, povratak onih izlagača koji su bili u startu, povratak Notara. I Usku ulicu vratite umjetnicima jer su ju i sami stvorili, a onda su izbačeni iz nje. Ima još puno toga, svako selo ima štandove, ali našim gostima treba pokazati kulturu življenja u našem gradu u nekim davnim vremenima. - napisala je čitateljica.

- Špancir će konceptualno ostati isti. Koliko vidim, pozornica na Starom gradu nije nikome nedostajala. - rekla nam je zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica, premda je ostavila mogućnost da će biti određenih promjena na sljedećem Španciru.

Komentari