agresivac iza rešetaka

26-godišnji obiteljski nasilnik napao dvojicu policajaca, jednome od njih nanio ozbiljne ozljede

Objavljeno: 21.08.2017. 12:33

Zadnja izmjena: 21.08.2017. 12:36

Foto: Arhiva

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog obiteljskog nasilja i potonjeg napada na dva policajca.

Nasilnik je nasrnuo na 2 policajca koji su u četvrtak oko 20.30 došli na intervenciju te je rukama nekoliko puta udario jednog od njih u nos. Potom je policajca obuhvatio rukama za tijelo, pri čemu su obojica pala na tlo, a napadač ga je za to vrijeme ugrizao za lijevu nadlakticu, a potom i za šaku te udarao nogama po glavi i tijelu drugog policajca koji ga je pokušao odmaknuti.

Sve to vrijeme je vrijeđao policajce i prijetio im nasilnim radnjama i smrću. Napadnutim policijskim službenicima je pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da je jedan od njih zadobio prijelom nosnih kostiju s pomakom, modrice i hematome po nadlaktici, šaci i glavi, dok drugi policajac ima površinske ozljede i natučenja po glavi i tijelu. Nasilni 26-godišnjak odveden je u pritvor i protiv njega će se podnijeti optužni prijedlozi zbog navedenih nedjela.

Komentari