Dolijalo kradljivcima koji su opelješili pekarnicu, obiteljsku kuću i ugostiteljski objekt

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 22.01.2015. 11:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin u srijedu su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 28 i 19 godina za koje se sumnja da su listopadu prošle godine u Trenkovoj ulici u Varaždinu provalili u kuću vlasništvo 55-godišnjakinje, iz koje su otuđili novac.

Materijalna šteta se procjenjuje na stotinjak kuna, a protiv osumnjičenih podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo teške krađe.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom. Sumnja se da je tijekom noći sa 6.na 7. listopada prošle godine u Pavlinskoj ulici u Varaždinu provalio u pekarnicu vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Trnovcu. Također se sumnja da je s 13. na 14. prosinca provalio i u ugostiteljski objekt u Supilovoj ulici. U oba slučaja je otuđio novac, a materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Protiv osumnjičenog policijski službenici podnose kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari