Donja Poljana: Automobilom bez zimske opreme udario u 86-godišnjeg pješaka

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 29.12.2014. 14:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Donjoj Poljani u nedjelju se dogodila prometna nesreća. 20-godišnji vozač čije vozilo nije bilo opremljeno zimskom opremom zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, prednjim desnim dijelom vozila udario je u 86-godišnjeg pješaka, koji se kretao iz suprotnog smjera.

Ozlijeđeni je pješak prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Na županijskoj cesti između Vinograda Ludbreških i Duge Rijeke u petak se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 12-godišnja djevojčica.

Muškarac starosti 52 godine upravljao je osobnim vozilom u smjeru Vinograda Ludbreških. Zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, prilikom izlaska iz lijevog zavoja na nizbrdici, izgubio je nadzor na upravljačem i vozilom sletio u desno van kolnika. U prometnoj je nesreći ozlijeđena 12-godišnja putnica iz vozila te je prevezena u Opću bolnicu Koprivnica, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena i u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu u Ludbregu, na raskrižju Fizirove i Miškinine ulice. Žena starosti 60 godina upravljala je osobnim vozilom Miškininom ulicom iz smjera Koprivničke ulice. Dolaskom do raskrižja s ulicom Rudolfa Fizira, nije se zaustavila na prometni znak stop već je ušla u raskrižje te prednjom desnom stranom vozila udarila u lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je tom ulicom u smjeru centra grada upravljao 51-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 51-godišnji vozač, a medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno. 

U Breznici je u prometnoj je nesreći ozlijeđena 32-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom iz smjera Brezničkog Huma prema Zagrebu. Prilikom izlaska iz oštrog desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja stanju i uvjetima na kolniku, izgubila je nadzor nad upravljačem i sletjela u desno  van kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u zaštitnu metalnu ogradu vlasništvo nadležnog poduzeća za ceste. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. 

 

Komentari