završen očevid

eTV: ZNATNO VIŠE OZLIJEĐENIH Evo što je uzrokovalo jutrošnju prometnu nesreću

Objavljeno: 14.08.2017. 13:50

Zadnja izmjena: 14.08.2017. 18:35

Foto: Arhiva

Pisali smo već o teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Varaždinu kod aerodroma, a bili smo i na mjestu gdje se nesreća dogodila i fotografijama vam pokušali dočarati što se to zapravo zbilo na cesti. 

>>Bili smo na mjestu jutrošnje teške nesreće, evo eTV priloga i fotografija>>

Nakon što je izvršen očevid, potvrđeno je kako je do nesreće došlo oko 5.10 ujutro zbog nedovoljnog razmaka između vozila. Nesreću je izazvao 50-godišnji vozač autobusa, koji nije usporio nakon što je autobus ispred njega prikočio - budući da je pred njim bio zaustavljen kombi koji jezbog skretanja ulijevo propuštao vozila iz suprotnog smjera

19 putnika u bolnici

Od siline udara prvi je autobus odbačen u desno unaprijed, dok je drugi  autobus odbačen u lijevo na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim djelom autobusa udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz smjera Trnova u smjeru Varaždina upravljao 63-godišnjak. Osobno vozilo je od siline udara odbačeno na bankinu i na poljoprivredno zemljište.

Premda su prve informacije govorile o 13 ozlijeđenih, nažalost broj je znatno veći. Vozača osobnog vozila, 42-godišnjeg suputnika, te 17 osoba iz autobusa Hitna je prevezla u varaždinsku Opću bolnicu. Sveukupno je 25 putnika zatražilo liječničku pomoć. Promet cestom D-2 bio je zaustavljen do 9.10.

 

Komentari