crni dan na našim cestama

FOTO Prometne nesreće potresaju naš kraj - alkohol kriv za smrt mladića i 5 ozlijeđenih

Objavljeno: 18.08.2017. 09:57

Zadnja izmjena: 18.08.2017. 09:59

Jučer je bio vrlo loš dan na našim cestama - u 2 prometne nesreće 5 osoba je ozlijeđeno, a poginuo je 19-godišnji mladić. U obje nesreće glavni uzrok je vožnja pod utjecajem alkohola.

Jutros oko 2 u Donjoj Voći 22-godišnjak pod utjecajem 1.06 promila alkohola i bez vozačke dozvole sletio je u dvorište kuće i udario u metalne i drvene stupove. Ozljede je osim vozača zadobila i 19-godišnja putnica. Nekoliko sati ranije - kao što smo već bili javili - u Lužanu Biškupečkom je došlo do prometne nesreće koju je izazvao 20-godišnji vozač pod utjecajem 1,71 promila alkohola. On je prešao u suprotni trak i udario u kombi slovenskih registracija. Poginuo je 19-godišnji suvozač, a ozljede su zadobili vozač automobila, 37-godišnji putnik te 39-godišnji vozač kombija. 

>> U Lužanu Biškupečkom prometna nesreća s tragičnim ishodom

Gusti dim nad Varaždinom

Jučer je oko 14.40 došlo do zapaljena autobusa na istočnoj obilaznici. U autobusu na relacaiji Završje-Varaždin nije bilo putnika, a vozač se uspio spasiti bez ozljeda. 

>> FOTO Na istočnoj obilaznici kod BP Šilec u potpunosti izgorio autobus

Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na djelu glavnog vodiča od električnih instalacija za klima uređaj u autobusu. Autobus je u potpunosti izgorio, a fotografije našeg čitatelja vrlo jasno pokazuju koliko je bio gust dim koji se nadvio nad zapaljenim autobusom.

 

Komentari