krađe na sve strane

KRAĐE U VARAŽDINU I BREZNIČKOM HUMU Srušio stabla hrasta vrijedna 26 tisuća kuna!

Objavljeno: 17.02.2017. 19:36

Zadnja izmjena: 17.02.2017. 19:37

Foto: Arhiva

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakinjom, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krađe.

Navedena je, kako se sumnja, tijekom noći 24./25. srpnja iz osobnog vozila parkiranog u Krapinskoj ulici u Varaždinu, otuđila novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 31-godišnjaka. Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 Jučer  oko 11.15 sati u trgovini u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 53-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. 

 U razdoblju od 3. do 14. veljače, na predjelu zvanom Nad pećinom u Brezničkom Humu, u šumi u vlasništvu javnog poduzeća, nepoznati je počinitelj srušio više stabala hrasta. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 26 000 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja svih navedenih kaznenih djela.

Komentari