Lopovi provalili u vrtić, a na meti se našle i sadnice tuje

Objavljeno: 17.12.2014. 16:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Na području Međimurja proteklih se dana dogodilo nekoliko krađa, o kojima je izvijestila Policijska uprava međimurska.

Tako je tijekom noći s 15. na 16. prosinca u Čakovcu, u Ulici Lavoslava Ružićke, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić, gdje je ukrao mobitel i fotoaparat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 16. prosinca u vremenu od 7:30 do 13:30 sati u Palovcu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je ključem kojeg je pronašao sakrivenog, otključao vrata obiteljske kuće, gdje je u unutrašnjosti ispremetao stvari i ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    

U utorak, 16. prosinca u vremenu od 14 do 19:50 sati u Strelcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao nakit i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 15. na 16. prosinca u Pleškovcu, nepoznati počinitelj je iz zemlje iščupao i ukrao nekoliko desetaka komada sadnica ukrasnog bilja - thuje, kojima je omeđeno dvorište. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari