Ludbreg: Automobilom naletjela na djevojčicu koja je prelazila zebru

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 26.01.2015. 13:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Ulici Kardinala Alojzija Stepinca u Ludbregu u petak se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena desetogodišnja djevojčica.

Žena starosti 40 godina upravljala je osobnim vozilom te se nije zaustavila ispred obilježenog pješačkog prijelaza i propustila djevojčicu koja je prelazila kolnik. Uslijed udara prednjeg dijela vozila, djevojčica je ozlijeđena te je prevezena u Opću bolnicu Varaždin. Njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Jedna je pak osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u Varaždinskoj ulici u Gornjem Kućanu. 19-godišnjak upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.32 promila iz smjera Varaždina prema Donjem Kućanu. Dolaskom do raskrižja s Kneginečkom ulicom, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste i vidljivosti, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom u zanošenju sletio u lijevo van raskrižja. Pritom je prednjim dijelom vozila udario u zid kuće. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 22-godišnji putnik iz vozila, kojem je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Komentari