Majerje: Provalio u ugostiteljski objekt i otuđio nekoliko tisuća kuna

Piše: IT/evarazdin

Objavljeno: 18.12.2014. 19:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Ulici Stjepana Radića u Majerju s utorka na srijedu provaljeno je u registar kase ugostiteljskog objekta, a nepoznati počinitelj  otuđio je iznos od nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U Zagrebačkoj ulici u Turčinu nepoznati je počinitelj od utorka do srijede provalio u garažu i priručno skladište vlasništvo 49-godišnjaka te otuđio cirkular za drva, ubodnu pilu, blanjalicu i drugi alat. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno,  a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U krugu poduzeća u Kalničkoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u trafostanicu vlasništvo javnog poduzeća za distribuciju struje. Po ulasku u trafostanicu koja je bila iskopčana sa visoko naponske mreže, demontirao je transformator i iz istog otuđio bakrene dijelove te sa zidova iščupao i odrezao električne kablove. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari