Mnoštvo provala i krađa tijekom vikenda u Varaždinskoj županiji

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 26.01.2015. 15:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama proteklog vikenda...

U petak u večernjim satima, nepoznati je počinitelj provalio u knjižaru u Kukuljevićevoj ulici u Varaždinu te iz registar kase otuđio iznos od više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela. 

S petka na subotu nepoznati počinitelj je provalio u caffe bar u Meštrovićevoj ulici u Varaždinu. Tom je prilikom otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U isto vrijeme nepoznati je počinitelj provalio u pekarnicu u Hallerovoj aleji u Varaždinu te iz registar kase otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Donjem Vratnu provaljeno je u vikendicu vlasništvo 39-godišnjaka, a nepoznati počinitelj otuđio je muzičku liniju, ručnu bateriju i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U jednom trgovačkom centru u Koprivničkoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj u nedjelju otuđio novčanik sa novcem i osobnim i bankovnim dokumentima, vlasništvo 60-godišnjakinje, koji je bio u torbi odloženoj u kolicima za kupnju. Policija za počniteljem još traga.  

Identična krađa dogodila se i u trgovačkom centru u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, gdje je nepoznati počinitelj iz torbe obješene na kolica za kupnju, otuđio novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima vlasništvo 58-godišnjakinje. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Komentari