Ne bira: Krao sve od igračaka do dimovodnih cijevi

Objavljeno: 09.10.2014. 10:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U današnje vrijeme opće besparice ljudi su spremni na svašta. To zorno pokazuje primjer provalnika koji je poput kleptoman ukrao sve i svašta...

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak, 2. listopada u Čakovcu, nepoznati počinitelj iz otključanog podruma stambene zgrade ukrao PVC vreće sa obućom i igračkama te ruksak sa raznom ribičkom opremom, sve vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Potom je iz susjednog podruma ukrao dimovodnu cijev, monitor za računalo, muzičke komponente, zvučnike, bicikl, sanjke i razne kablove, dok je sa stubišta zgrade ukrao peć, sve u vrijednosti od nekoliko desetka tisuća kuna. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak je u Štefancu nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni zlatni nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U Goričanu je u srijedu nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt, gdje je ukrao razna alkoholna pića vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Vrlo očajan bio je nepoznati počinitelj koji je u Belici iz ograđenog dvorišta ukrao psa vrijednosti više tisuća kuna.

Komentari