prema još neslužbenim informacijama

Nestala Varaždinka Suzana Vugrinec pronađena mrtva u Sloveniji?

Objavljeno: 26.05.2017. 00:25

Zadnja izmjena: 26.05.2017. 08:51

Kao što smo nedavno objavili, Suzana Vugrinec (49) iz Varaždina nestala je prošle nedjelje. Posljednji put viđena je kako odlazi osobnim vozilom od kuće u nepoznatom smjeru.

Kako doznajemo, na portalu sobotainfo.com obavljena je vijest da je jučer na parkiralištu ispred Opće bolnice Murska Sobota, u naselju Rakičan u Sloveniji, pronađena mrtva ženska osoba u automobilu marke Renault Clio u kojem je i Vugrinec zadnji puta viđena. Na licu mjesta je utvrđeno kako se radi o ženskoj osobi koja je mrtva u automobilu više od 24 sata. Velika pozornost policije na licu mjesta, kao i izjave nekih svjedoka sugeriraju na to da se radi o nestaloj Suzani Vugrinec, prenosi ovaj portal. 

Njezin prijelazak granice zabilježen je na graničnom prijelazu Mursko Središče - Petišovci pa je iz tog razloga hrvatska policija pokrenula međunarodnu akciju kako bi pronašli nestalu. Prema nekim iznijetim informacijama u medijima, granična policija potvrdila je njen prijelaz u Sloveniju, ali i to da je Vugrinec prešla preko granice sama. Time se uklonila sumnja da je Suzana Vugrinec žrtva zločina s obzirom da je radila posao krimanalistice, točnije, bavila se nasiljem u obitelji i nasiljem nad ženama, stoji na tom slovenskom portalu.

Što se tiče policijske uprave varaždinske, u ovom trenutku nisu nam bili u mogućnosti potvrditi, ali ni demantirati ovu vijest. Sve dokazne postupke provodi slovenska policija te će se nakon dovršenja kriminalističke obrade znati više detalja, ali i to da li je ipak riječ o tragično nestaloj Suzani Vugrinec.

 

>> Nestala je Suzana Vugrinec (49) iz Varaždina

Komentari