oprezno u prometu

OPĆINA PETRIJANEC: U Majerju dva pijana vozača uzrokovala prometnu nesreću s dvoje ozlijeđenih!

Objavljeno: 27.12.2016. 18:36

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske, dvije osobe su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 20:15 sati u Majerju, a u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila, a dva vozača su bila pod utjecajem alkohola.

Naime, muškarac u dobi od 34 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.10 g/kg, iz smjera Petrijanca u smjeru Sračinca.

Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti vozač je izgubio nadzor nad upravljačem vozila i prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom svog vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao muškarac starosti 55 godina, također pod utjecajem alkohola, no ovaj od 2.27 g/kg.

Od jačine udara došlo je do zanošenja osobnog vozila oko svoje osi i udara u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz smjera Sračinca u smjeru Petrijanca upravljao 32-godišnjak.

Ozljede su zadobili putnici u vozilu, starosti 31 i 39 godina kojima je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. 

Komentari