Pijani policajac službenim vozilom ozlijedio vozačicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 29.09.2014. 10:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Tijekom vikenda na području Varaždinske županije dogodilo se šest prometnih nesreća, a jednu je izazvao pijani policijski službenik službenim vozilom, no izvan radnog vremena...

Nesreća se dogodila u Gredi na državnoj cesti iz smjera Ivanca prema Varaždina, a 45- godišnji djelatnik Policijske uprave varaždinske u krvi je imao 1, 79 promila. Dolaskom u mjesto Greda po izlasku iz oštrog lijevog zavoja prešao je na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na prednji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 25-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća u petak se dogodila u i Varaždinu, gdje je ozlijeđena 20-godišnjakinja. Osobnim vozilom ulicom Jurja Merlića u Varaždinu upravljao je muškarac starosti 52 godine te je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio vozila kojim je upravljala 20-godišnjakinja, koja je smanjila brzinu vozila kao i vozač ispred nje zbog propuštanja pješaka na obilježenom pješačkom prijelazu.

Od jačine udara vozilo je odbačeno prema naprijed te je udarila o vozilo 35-godišnjaka ispred nje. Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.
   

Komentari