lopovi nikada ne spavaju

PLJAČKA NA ŽELJEZNIČKOM KOLODVORU U pola noći drski lopov pokrao putnika

Objavljeno: 09.01.2017. 17:18

Zadnja izmjena: 09.01.2017. 17:18

Foto: Ilustracija

U posljednjih nekoliko dana u našem su kraju prijavljene četiri krađe, a tiču se klasičnih provala te krađa osobnih stvari. Provaljeno je u vikendicu u Vinogradima Ludbreškim, te u skladište poduzeća u Varaždinu.

Iz vikendice je lopov odnio motornu špricu, inox bačve i nekoliko stotina litara vina, oštetivši 55-godišnju vlasnicu za više tisuća kuna. Iz skladišta poduzeća u ulici Dragutina Rakovca otuđeni su električni motori. Obje krađe su zamijećene tek 5. siječnja, a moguće je da su se dogodile i tjednima ranije.

Osobito drsko izvedene su dvije krađe osobnih predmeta na javnim mjestima. Tako je prošlog četvrtka u jednoj zdravstvenoj instituciji u Novom Marofu lopov ušao u prostoriju za zaposlenike te otuđio novčanik s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima u vlasništvu 54-godišnjakinje. Da lopovi nikada ne spavaju shvatio je na dosta bolan način 36-godišnji putnik kojemu je tijekom noći - točnije između 0.30 i 4.30 - na željezničkom kolodvoru Varaždin, iskorostivši kraću nepažnju, nepoznati lopov ukrao laptop iz torbe.

Komentari