Policija traži očevice prometne nesreće na obilaznici

Objavljeno: 28.11.2011. 13:09

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Policija traži očevice stravične prometne nesreće koja se u nedjelju ujutro dogodila na jugozapadnoj obilaznici Grada Varaždina kod mjesta Poljana Biškupečka. Jedan od sudionika je naime uoči nesreće prošao kroz crveno svjetlo i na taj način skrivio nesreću, a policija bez očevidaca ne može utvrditi što se točno dogodilo.

Od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u varaždinskoj je bolnici preminuo muškarac star 51 godinu dok su još četiri osobe starosti 16, 35, 40 i 44 godine ozlijeđene.

Nesreća se dogodila oko 9 sati ujutro na raskršću jugozapadne obilaznice sa županijskom cestom. Očevidom je utvrđeno da je 51-godišnjak svojim Daewoom ušao u raskrižje sa županijske ceste, te je na njega svojim Roverom naletio vozač star 40 godina koji je u tom trenutku vozio obilaznicom.

Jedan od vozača nedvojbeno je u raskrižje ušao na znak crvenog svjetla pa policija moli očevice nesreće da se što prije jave u policijsku stanicu ili na broj telefon 192.

Od siline udara, vozilo 51-godišnjaka u kojem su se nalazile još dvije osobe starosti 16 i 44 godine, odbačeno je u stup javne rasvjete dok je drugo vozilo pogodilo stup javne rasvjete s druge strane ceste.

Svih pet sudionika nesreće vozilima Hitne medicinske pomoći prevezeno je u Opću bolnicu Varaždin gdje je 51-godišnjak od zadobivenih ozljeda preminuo.

Komentari