neprilagođena brzina

Poznati su detalji nesreće u Supilovoj u kojoj je ozlijeđen motociklist

PU varaždinska

Objavljeno: 30.09.2016. 12:27

Zadnja izmjena: 30.09.2016. 12:32

Foto: Čitatelj

Već smo vas obavijestili o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 29. rujna oko 15.10 sati na raskrižju ulica Josipa Kozarca i Frana Supila u Varaždinu, u kojoj je ozlijeđen motociklist. Donosimo detalje nesreće.

>>VIDEO: U prometnoj nesreći u Supilovoj nastradao motociklist

Muškarac starosti 30 godina upravljao je osobnim vozilom ulicom Josipa Kozarca iz smjera Prešernove ulice. Dolaskom do raskrižja sa Supilovom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je djelomično ušao u raskrižje i tu zaustavio vozilo.

U tom je trenutku tom ulicom iz smjera Zagrebačke ulice naišao motocikl kojim je upravljao 29-godišnjak, a koji je u namjeri izbjegavanja prometne nesreće i udara u vozilo 30-godišnjaka, započeo naglo kočiti. 

Pritom je zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i prešao na suprotnu prometnu traku gdje je prednjim dijelom motocikla udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 47- godišnjakinja, koja je u trenutku prometne nesreće bila zaustavljana u koloni vozila. Od siline udara vozač motocikla je pao na kolnik pri čemu je teže ozlijeđen. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Komentari