Provalio u obiteljsku kuću te ukrao novac i nakit

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 19.12.2014. 08:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Šenkovcu je u srijedu nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću gdje je ukrao novac i nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u vremenskom razdoblju od 1. studenoga do 16. prosinca u Donjem Mihaljevcu, u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj iz nezaključane podrumske prostorije ukrao motornu pilu i kutije sa svrdlima. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 45-godišnjak i dijete s područja Međimurske županije, počinili kaznena djela teške krađe, u vremenskom razdoblju od 28. do 30. listopada te od 11. do 14. studenoga ove godine, u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, gdje su provalili u skladište privatnog poduzeća i ukrali zimske gume, televizore, bakrene cijevi, sanitarni materijal i keramiku.
Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari