lopovi 'dodali gas'

Upao u dvorište i ukrao automobil

Objavljeno: 16.05.2017. 10:05

Zadnja izmjena: 16.05.2017. 10:08

Foto: Ilustracija

Čini se da su posljednjih nekoliko dana lopovi i provalnici pojačali svoje aktivnosti, pa su se na njihovoj meti osim uobičajenih meta - kao što su trgovine i kuće - našle čak i ambulante.

Negdje tijekom vikenda u dvorišnom dijelu trgovačkog centra u Koprivničkoj ulici u Varaždinu lopov je provalio u metalni kontejner i otuđio plastičnu ambalažu, a s jednog viličara ukrao je plinsku bocu. Otprilike isto tijekom vikenda u Ludbreškoj ulici Varaždin lopov je iz trgovine građevinskim materijalom ukrao novac, valjke za bojanje, kistove i drugu robu. 

Jučer je, pak, u Jalkovcu provalnik iz kuće 49-godišnjaka odnio novac i nakit u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Žitelj Remetinca ostao je prije par dana bez svog Golfa kojega je držao nezaključanog u dvorištu kuće, što je drski lopov iskoristio, pokrenuo auto i otišao u nepoznatom pravcu. Za kraj ovog dosta dugačkog popisa krađa spominjemo kako je tijekom vikenda provalnik upao u prostorije liječničkih ambulanti u Petrijancu, te odande odnio stotinjak kuna koje su se tu zatekle. U svim navedenim slučajevima policajci pokušavaju ući u trag počiniteljima.

Komentari