Provalio u župni ured u Sv. Iliji te otuđio novac

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 12.01.2015. 14:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: Ivana Dreven

Tijekom vikenda u Varaždinskoj županiji vrlo su aktivni bili provalnici...

U Svetom Iliji u petak je nepoznati počinitelj provalio u župni ured te otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Međimurskoj ulici u Varaždinu od petka do nedjelje nepoznati je počinitelj provalio u zgradu jednog sportskog kluba iz kojeg je otuđio jedan radio prijemnik, pisaču mašinu i sjekiru. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna, a policija za počniteljem još traga.

U Ulici Braće Radić u Varaždinu u petak je pak nepoznata osoba na osobito drzak način od 33-godišnje prodavačice u pekarnici iz registar kase otuđila novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, dok policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela.

U subotu je nepoznati počinitelj provalio u spremnik za gorivo teretnog vozila vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u mjestu Bedenica, a koji se nalazio parkirani u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu. Iz spremnika je otuđio više desetaka litara dizel goriva. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna, a za počniteljem se traga.

U Donjem Vratnu u subotu nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Varaždinskoj ulici te otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere u cilju otkivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noćnih sati u nedjelju provaljeno je u ugostiteljski objekt u ulici Stjepana Radića u Beletincu, a nepoznati počnitelj otuđio je novac, cigarete i alkoholna pića. Nakon toga je provalio u aparate za zabavu iz kojih je također otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari