provalnik/ci u akciji

Provalnici i lopovi haraju - u zadnjih tjedan dana opljačkane tri vikendice

PU varaždinska

Objavljeno: 22.09.2016. 10:27

Zadnja izmjena: 22.09.2016. 10:47

Foto: Ilustracija

Čini se da je pljačkanje vikendica uzelo maha, a iz PU varaždinske doznajemo kako je od 17. do 21. rujna provaljeno u tri vikendice, koje su i opljačkane. Tako je u Leštakovcu, nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 66-godišnjaka, iz kojeg je otuđio dvije inox bačve, visokotlačni perač, televizor i druge predmete. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. 

Također u Leštakovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 44-godišnjaka iz koje je ukrao motornu prskalicu, trimer i motorne škare. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

U predjelu zvanom „Srednje Brdo“ iznad mjesta Bolfan, također nepoznati počinitelj, provalio je u vikendicu u vlasništvu 64-godišnjaka iz koje je ukrao inox bačvu te time prouzročio štetu vlasniku u visini od više stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari