Svibovec: Traktorom sletio u jarak i ozlijedio se

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 30.10.2014. 12:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: Zoran Stanko

Na području Varaždinske županije u srijedu su se dogodile dvije prometne nesreće, a u jednoj je ozlijeđen traktorist koji je slatio u cestovni jarak...

Muškarac starosti 45 godina upravljao je traktorom s pridodanom prikolicom domaće izrade iz smjera Svibovca prema Leskovcu. U blagom desnom zavoju vozilom nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je skrenuo u desno na mekanu  površinu i sletio u cestovni jarak. Zadobio je ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća dogodila se u srijedu u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu. Muškarac starosti 51 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Turčina prema Varaždinskim Toplicama, gdje je uslijed nedržanja razmaka, prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio kojim je upravljao 37-godišnjak, a koji je smanjivao brzinu radi nailaska na zaustavljeno vozilo. Od udara je vozilo odbačeno naprijed, gdje je prednjim dijelom udario u zadnji dio zaustavljenog osobnog vozila  40-godišnjakinje, koja je vozilo zaustavila radi ulaska u dvorište. Medicinska pomoć u Općoj bolnici Varaždin je pružena muškarcu starosti 37 godina, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Komentari