U Čakovcu potraga za „fantomom“ iz pošte

Piše: eVarazdin

Objavljeno: 17.11.2011. 13:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Djelatnici PP Čakovec u potrazi su za nepoznatim muškarcem koji je u srijedu 16. studenog  opljačkao poslovnicu pošte u Ulici Tomaša Goričanca.

Muška osoba, mlađe životne dobi, srednje tjelesne građe, visine oko 180 cm, plavih očiju, obučen u šuškavac bordo boje, sa crnom tzv. "fantomkom" na glavi s prorezima za oči, te donjim dijelom trenirke plave boje s uzdužnim bijelim prugama – opis je maskiranog provalnika koji je jučer opljačkao poslovnicu pošte u Čakovcu.

Naime, u srijedu 16. studenog u čakovečkoj Ulici Tomaša Goričanca oko 17:55 sati, nepoznati maskirani počinitelj ušao je u poslovnicu pošte i prstom prvo upozorio uposlenicu da šuti.

Potom je od nje zatražio da mu preda novac, a nakon što mu je dat, nepoznati počinitelj zaprijetio je uposlenici da ne smije zvati policiju jer je preko prozora gleda njegov prijatelj!

Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, a protiv počinitelja koji se udaljio u nepoznatom pravcu slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Komentari