U Međimurju zaredale provale u kuće i vikendice

Objavljeno: 09.12.2014. 08:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

Vikenda koji je iza nas na području PU međimurske obilježile su krađe.

Tijekom noći sa 4. na 5. prosinca u Donjoj Dubravi, u Ulici 3. travnja, nepoznati počinitelj provalio je u objekt privatnog poduzeća, gdje je ukrao prijenosno računalo i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 6. prosinca u vremenu od 13 do 13:30 sati u Čakovcu, Ulici Ruđera Boškovića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari, te ukrao nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od 30. studenoga do 6. prosinca u Selnici, u Vinogradarskoj cesti, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, gdje je ukrao automobilske gume, plinsku bocu te nekoliko stotina litara vina.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 6. prosinca u vremenu od 18:45 do 20 sati u Čakovcu, u Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u obiteljsku kuću, u čemu nije uspio. Potom je ušao u nezaključanu garažu gdje je ukrao bušilicu, set alata, mobitel i alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći sa 6. na 7. prosinca u vremenu od 12 do 23 sati u Dunjkovcu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao razni nakit vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari