U prometnim nesrećama u Varaždinu i G. Voći ozlijeđene dvije žene

Objavljeno: 16.10.2014. 09:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Na području Varaždinske županije jučer, 15. listopada, dogodile su se dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Oko 6:30 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena žena starosti 60 godina.

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, ona je upravljala biciklom, uključujući se s parkirališta u promet Zagrebačke ulice. Pritom nije propustila osobno vozilo kojim je iz smjera Gospodarske prema ulici Miroslava Krleže upravljao 56-godišnjak, zbog čega je došlo do naleta prednjeg dijela vozila u prednji desni bočni dio bicikla.

Uslijed udara, 60-godišnjakinja je pala na vjetrobransko staklo vozila, a potom i na središnji dio kolnika. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Žena starosti 45 godina ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se također dogodila jučer, 15. listopada oko 10:20 sati u Gornjoj Voći.

Ona je upravljala osobnim vozilom nerazvrstanom cestom te je na uzbrdici, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, prednjim dijelom vozila naletjela na prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera, također neprilagođenom brzinom, upravljao 39-godišnjak.

Ozlijeđenoj je vozačici medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari