U tri teške krađe šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna

Objavljeno: 24.12.2014. 11:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Tri teške krađe dogodile su se u utorak, 23. prosinca na području Međimurske županije, javljaju iz PU međimurske.

U utorak, 23. prosinca u vremenu od 17.30 do 18.10 sati u Čakovcu, u Ulici Franca Prešerna, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao više komada ručnih satova, vrijednosti više tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Također, u utorak, 23. prosinca u vremenu od 16 do 18.45 sati u Čakovcu, u Ulici dr. Vlatka Mačeka, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac, osobne dokumente i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetka tisuća kuna, protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Treća krađa dogodila se u vremenu od 13 do 17.30 sati u Čakovcu, u Ulici Zinke Kunc, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ukrao razni nakit vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio 4 kaznena djela „teška krađa“, od čega po jedno u Svetoj Juraju u Trnju, Hodošanu, Goričanu i Gardinovcu. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Komentari