Uhićen 21-godišnjak koji je opelješio trgovine u Turčinu i Varaždinu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 02.03.2015. 17:24

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: www.clarkhoward.com

Uhićen je 21-godišnjak za kojeg se sumnja da je počinio dvije krađe.

Riječ je o krađama 12. veljače u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu i u Kolodvorskoj ulici u Turčinu u kojima je iskoristio neopreznost trgovaca iz registarskih kasa otuđio novac.

Time je trgovine oštetio za više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u petak, osumnjičeni predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe.

U Rukljevini je pak od petka do nedjelje nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo muškarca starosti 35 godina, gdje je iz podruma otuđio nekoliko desetaka litara vina. Potom je provalio i u spremište iz kojeg je otuđio ručnu motornu kosilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policijski službenici tragaju za počiniteljem.

U Ivanečkom Naselju na parkiralištu jednog poduzeća nepoznati je počinitelj u petak provalio u teretno vozilo. Iz tovarnog prostora vozila je otuđio jednu rezalicu, tri flekserice, aparat za zavarivanje i komplet brenera za autogeno zavarivanje. Materijalna šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna, dok policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U Vinogradskoj ulici u Jakopovcu u petak je nepoznati počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 36-godišnjaka te ukrao sve što mu je došlo pod ruku. Otuđio je tako zlatni nakit, cipele, televizijski digitalni prijemnik. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Komentari