Uhićena trojka koja je opelješila prostorije lovačkog društva

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 09.12.2014. 17:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: www.ellisesfarm.co.uk

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 26-godišnjak iz Piškorovca, 20-godišnjak iz Koprivnice te dijete s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe tijekom noći s 5. na 6. listopada u Goričanu.

Trojica kradljivaca provalili su u prostorije lovačkog društva i ukrali razne suhomesnate proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Krađa se dogodila i u Čakovcu u Ulici Lavoslava Ružičke od petka do ponedjeljka. Nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić gdje je ukrao televizor i fotoaparate. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U Maloj Subotici u ponedjelkak je pak nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću te ukrao novac i razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja također će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari