Ukrao sanitarnu keramiku i kupaonski pribor

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 17.11.2014. 18:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: hidc.com.au

Policijska uprava međimurska izvjestila je o krađama tokom vikenda, a kradljivci su uglavnom krali novac, cigarete i alkoholna pića...

U Ulici Vladimira Nazora u Čakovcu od utorka do petka nepoznati počinitelj provalio je u skladište privatnog poduzeća iz Čakovca i ukrao sanitarnu keramiku te kupaonski pribor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s petka na subotu u Pribislavcu je nepoznati počinitelj provalio je u kiosk poduzeća iz Zagreba, gdje je ukrao veću količinu cigareta, duhana i slatkiše. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Krađa se dogodila i u Domašincu sa subote na nedjelju. Provaljeno je u trgovinu u vlasništvu poduzeća iz Varaždina, a ukradeni su novac, cigarete i alkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari