Ulica Eugena Kumičića: Pokušao izvršiti razbojništvo nad prodavačicom

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 08.12.2014. 16:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Ulici Eugena Kumičića u Varaždinu nepoznati je počinitelj pokušao izvršiti razbojništvo u trgovini nad djelatnicom starosti 55 godina. Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

U Optujskoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u prostorije jednog moto kluba. Iz prostorija je otuđio agregat za struju, prijenosno računalo, električnu bušilicu, građevinska kolica, električni kabel, akumulator i novac. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje s ciljem otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od četvrtka do petka nepoznati je počinitelj u Jalžabetu provalio u vikend kuću vlasništvo muškarca starosti 71 godinu. Iz vikendice je otuđio više desetaka litara rakije. Visina materijalne štete se procjenjuje na oko tisuću kuna, a policija za počiniteljem još traga.

Krađa se dogodila i od petka u Ludbreškoj ulici u Varaždinu. Nepoznati počinitelj je u podrumskom dijelu stambene zgrade provalio u šupu vlasništvo 39-godišnjaka, iz koje je otuđio ubodnu pilu, ručni alat i više komada odjeće. Visinu materijalne štete oštećeni procjenjuje preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

S petka na subotu provaljeno je u ugostiteljski objekt u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu. Nepoznati počinitelj provalio i u muzički aparat i pokušao provaliti u kladomat te je otuđio novac i nekoliko boca alkoholnih pića. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U Zagrebačkoj ulici u Varaždinu od subote do nedjelje provaljeno je u trgovački obrt vlasništvo muškarca starosti 60 godina, gdje je nepoznati počinitelj iz kase otuđio novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna, a policija za kradljivcem još traga.

Komentari