Varaždinske Toplice: Provalio u benzinsku postaju i otuđio desetak šteka cigareta

Objavljeno: 05.02.2015. 11:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Ludbreškoj ulici u Varaždinskim Toplicama u četvrtak je nepoznati počinitelj provalio u benzinsku postaju vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio više desetaka šteka cigareta.

Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od utorka do srijede u Ulici kralja Tomislava u Varaždinskim Toplicama nepoznati je počinitelj provalio u kancelarijski prostor i radionu poduzeća kojem je sjedište na istoj adresi, iz kojih je otuđio prijenosno računalo i jednu medalju. Visina materijalne štete se procjenjuje na više tisuća kuna,a policija za počiniteljem traga.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak u Bartolovečkoj ulici u Trnovcu nepoznati je počinitelj provalio u kiosk vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, iz kojeg je otuđio sokove, upaljače i cigarete. Materijalna šteta se procjenjuje na desetak tisuća kuna, dok policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari