Oduzeli mu slobodu

Varaždinski 'Bonnie i Clyde': Oteli 46-godišnjaka, vezali mu ruke na leđa pa ga zarezali skalpelom

Objavljeno: 11.04.2016. 12:30

Zadnja izmjena: 11.04.2016. 12:31

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjom ženom i muškarcem starosti 42 godine koji su u subotu fizički napali 46-godišnjaka i ozlijedili ga...

Naime, kao je istaknuto u izvješću PU varaždinske, sumnja se da su spomenuti u subotu, 9. travnja oko 9.15 sati na relaciji Beretinec - Poljana Biškupečka u osobnom vozilu, prilikom vožnje fizički nasrnuli na muškarca starosti 46 godina.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni 46-godišnjaka u vozilu savijali ruke na leđima i vezali ih, te mu nanijeli u predjelu podlaktice reznu ranu skalpelom.

Potom su vozilom istog dovezli ispred policijske postaje. Ozlijeđenom muškarcu pomoć je pružena po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije u Općoj bolnici Varaždin.

Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Policijski službenici su u nedjelju, 10. travnja, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene uz kaznenu prijavu za kazneno djelo „Protupravno oduzimanje slobode“ predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Komentari