Vikend bizarnih krađi: Na meti kukuruz, semafor i narodne nošnje

Objavljeno: 20.10.2014. 12:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Arhiva

Tijekom proteklog vikenda vrlo aktivni su bili kradljivci koji su počinili vrlo bizarne krađe. Kralo se svašta, od narodnih nošnji do kukuruza...

Muškarac starosti 43 godine zatekao je više osoba na svojoj njivi u Optujskoj ulici u Varaždinu da kradu kukuruz. Kad su shvatili da su ulovljeni, počinitelji su se žurno vozilom udaljili s mjesta događaja. Policija za počiniteljima još traga.

Nepoznati počinitelj u petak i subotu provalio je u dvije vikend kuće na predjelu zvanom Prepratnica u Škriljevcu, te iz jedne od njih otuđio vojnički prsluk i druge predmete. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko tisuću kuna.

U isto vrijeme nepoznati počinitelj provalio je u dvije vikendice u Pecama te iz jedne od njih otuđio razna alkoholna pića i deku.

Sa subote na nedjelju nepoznati počinitelj u Pavlinskoj ulici u Varaždinu provalio je u metalni ormar uređaja za upravljanje semafora, vlasništvo tijela lokalne samouprave i otuđio modul sa upravljačke ploče automatike semafora. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a za počiniteljem se traga.

Drski provalnik od 9. do 19. listopada provalio je u kuću vlasništvo 71-godišnjakinje u Kapelcu te otuđio nekoliko komada narodnih nošnji i druge predmete. Materijalna se šteta procjenjuje na desetak tisuća kuna, a za kraljivcem se traga.

Komentari