Zagrebačka: Pijani mladi vozač automobilom udario u zid

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 05.11.2014. 13:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U Varaždinskoj županiji u utorak su se dogodile dvije prometne nesreće, a u jednoj su ozlijeđene dvije osobe. Vozač s 2,09 promila izletio je s ceste i udario u zid poduzeća te ozlijedio sebe i 23-godišnjeg putnika...

Nesreća se dogodila u 23 sata, a 23-godišnjak u pijanom stanju upravljao je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom iz smjera Turčina prema centru grada. Zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti i nekretanja sredinom obilježene prometne trake, vozilom prešao je na lijevu stranu van kolnika i udario u zid jednog poduzeća. Ozljede su zadobili vozač i 23-godišnji putnik u vozilu, a medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin te im ozlijede za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća u utorak se dogodila i u Lepoglavi na raskrižju ulica Varaždinske i Hrvatskih Pavlina. Muškarac starosti 26 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Očure, gdje je započeo skretati u lijevo, a da se prije nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike. Oduzeo je prednost prolaska vozilu kojim je iz smjera Očure upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.26 g/kg muškarac starosti 59 godina. Isti je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Komentari