strašna tragedija

FOTO Žarovnica u crnom - poginuli je 27-godišnji mladić Marko Čanžar

Objavljeno: 19.02.2017. 19:10

Zadnja izmjena: 20.02.2017. 01:54

Foto: Viktor Hranić

U današnjoj teškoj prometnoj nesreći prema podacima iz MUP-a poginuo je M.Č. iz Žarovnice, 1990. godište. Kako saznajemo od ljudi koji su ga poznavali, radi se o Marku Čanžaru.

Poginuli mladić nakon završene srednje strukovne škole u Varaždinu radio je kao mesar u ivanečkom Konzumu - a postoje podaci da je u posljednje vrijeme radio u Njemačkoj. Također neslužbeno doznajemo da Marko nije bio za upravljačem vozila koje je u sudaru izletjelo s kolnika.

Identitet ozlijeđene osobe - koja je navodno bila i vozač osobnog vozila u kojemu je Marko stradao - još nam nije poznat. U ovim trenucima traje očevid na mjestu nesreće, osim policije tamo su i vatrogasci te državni odvjetnik. Promet državnom cestom D 35 je obustavljen. Policajci na mjestu očevida odbijaju dati izjave, ali je došlo nekoliko mještana iz Žarovnice, koji nisu krili potresenost viđenim prizorom. Neki od onih koji su poznavali Marka rekli su da se radilo o mladiću vesele naravi. Njegova nenadana i prerana smrt rastužila je sve one koji su ga znali.

>> U blizini Lepoglave u sudaru dva osobna vozila jedna smrtno stradala osoba

Komentari