ministrica pred građanima

Ako želite da vam ministrica Dalić osobno predstavi unutarnje mehanizme tržišta EU - svratite sutra na Korzo!

Objavljeno: 28.09.2017. 16:29

Zadnja izmjena: 28.09.2017. 16:29

Foto: Arhiva

Sutra u naš kraj dolazi potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić. Njezin je posjet u okviru akcije "Sve na jednom mjestu" i prvo će u 10 sati posjetiti tvrtku BOXMARK.

Njima će dodijeliti Odluku o bespovratnoj potpori u iznosu od 3,7 milijuna kuna. Radi se o regionalnoj potpori za ulaganje koja se dodjeljuje temeljem provedbe zakonodavnog okvira za poticanje ulaganja.

I o zaštiti potrošača

Nakon toga ministrica će se sastati sa županom Čačićem i poduzetnicima koji će sudjelovati na predstavljanju instrumenata unutarnjeg tržišta EU. Radi se o detaljnijem objašnjavanju područja digitalnog poslovanja i zaštite potrošača, kao i o rješenjima za prepreke koje se poduzetnicima javljaju prilikom izlaska na unutarnje tržište EU.

Ministrica s ovim predstavljanjem ide praktički u svaku našu županiju. A isto će se informiranje održati i za građane - stoga ako želite čuti osobno od ministrice Dalić čuti sve o instrumentima unutarnjeg tržišta EU, što obuhvaća i zaštitu potrošača, dođite na Korzo sutra u 12.30.

Komentari