CISOK nastavlja s radionicama za nezaposlene i srednjoškolce

Objavljeno: 15.10.2014. 07:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: A. Švoger/arhiva eVaraždin.hr

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin i u drugom dijelu listopada nastavlja sa svojim radionicama za srednjoškolce, nezaposlene osobe i tražitelje zaposlenja.

Prva radionica „Dobro je učiti – DOBRO“ namijenjena je učenicima prvih razreda srednjih škola. Učenici će tijekom radionice imati priliku naučiti što znači kvalitetno učiti, koje metode učenja primjenjivati za koju vrstu gradiva te kako razlučiti važno od nevažnog. Učenici će također sudjelovati u raspravi o tome ima li razlike u načinima učenja tijekom osnovne i srednje škole i tijekom fakulteta. Radionica će se održati 16. listopada u 13,30 sati.

Nezaposlenim osobama namijenjena je radionica Aktivno upravljanje karijerom, koja će se održati 21. listopada u 13 sati. Nezaposlene osobe upoznavat će se s važnošću cjeloživotnog učenja i upravljanja vlastitom karijerom, ispunjavanje upitnika samoprocjene vlastitih znanja, vještina i sposobnosti, rasprava o mogućim načinima razvoja istih.

Nadalje, 23. listopada održat će se radionica za učenike srednjih škola „S CISOK-om do prave odluke“ koja će biti vezana na odabir zanimanja i fakulteta te kako donijeti pravu odluku.

Kako napisati životopis u Europass formatu mogu saznati nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja na radionici „Moj Europass životopis“ što će se održati 27. listopada u 13 sati.

Radionica „Moj plan karijere“ održat će se 29. listopada u 13 sati, a nezaposleni će dobiti odgovore na pitanja znamo li ispravno procijeniti i koristiti informacije o sebi koje su važne za razvoj i promjene u karijeri, što su to vještine upravljanja karijerom te kako napraviti karijerni plan i drugo.

I u drugoj polovici listopada korisnici mogu učiti osnove rada na računalu. Radionica se održava svakodnevno, a potrebno se prethodno najaviti. Termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima

Na radionice se može prijaviti telefonom na broj 042 302 179 ili e-mailom [email protected]

Kontakt osobe su Marijana Dodigović i Sanja Ježić, a sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno.

Komentari