kraj prepucavanja?

Habuš odgovorio Hraniću na njegov odgovor Habušu: 'Prestanite brojati mrtvace i žicati novce'

Objavljeno: 19.10.2016. 14:58

Zadnja izmjena: 19.10.2016. 15:01

Foto: Arhiva

Danas se nastavila već višednevna prepiska varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša i vidovečkog načelnika Brune Hranića oko sufinanciranja groblja u Vidovcu.

U svom priopćenju Habuš optužuje Hranića da se počeo baviti prebrajanjem mrtvaca i žicanjem novaca, te "odrezao Gradu Varaždinu porez na mrtvace od 9 posto." Habuš to naziva opasnom igrom dijeljenja građana po mjestu stanovanja.

- Hranić diskriminira i ucjenjuje stanovnike Gojanca dovodeći ih u neravnopravan položaj. Takvo šerifovanje može donijeti samo štete građanima koji očekuju od općine da uvažava njihove potrebe i za to osigurava novac u proračunima. - iznosi dalje Habuš, dodajući kako mještani Gojanca dobro znaju koliko im je pogodnosti donijelo to što su građani Varaždina.

Na kraju priopćenja Habuš je izjavio da ovime završava razgovor preko medija i poziva  "načelnika Hranića da prestane s prebrajanjem mrtvaca i prione na posao uređenja groblja i parkirališta". Uskoro ćemo saznati hoće li se tog savjeta i "prekida vatre" držati i vidovečki načelnik.

Komentari