rasprava se nastavlja

Hranić uzvraća Habušu: 'Miješate kruške i jabuke i odgovarate tipično birokratski'

Objavljeno: 18.10.2016. 13:58

Zadnja izmjena: 18.10.2016. 14:00

Foto: Arhiva

Ubrzo nakon što je gradonačelnik Habuš odgovorio vidovečkom načelniku Hraniću na njegove pritužbe od prije tri dana, stigao je i Hranićev protuodgovor, čime se nastavlja ova već sve uzavrelija diskusija.

>> Habuš odgovorio na Hranićevu prozivku: 'I vi koristite varaždinsku infrastrukturu, a ne sufinancirate'

Hranić ocjenjuje Habušev odgovor kao birokratsko miješanje krušaka i jabuka te navodi kako je Grad, pod izgovorom da nemaju više novaca, prije dvije godine ponudio MO Gojanec 5 tisuća kuna. Za sve investicije u svojoj općini koje koriste i stanovnici Gojanca Grad je u zadnjih 20-ak godina, navodi Hranić, dao svega 200 sadnica čempresa za dio ograde na groblju.

- Kupnja zemljišta za proširenje groblja i parkirališta i njihovo uređenje koštat će oko milijun kuna. Osigurajte onda tih 90 tisuća kuna (9%) za svoje mještane ako vodite birgu o njihovim željama i potrebama. - ističe Hranić u svom priopćenju, na čijem kraju postavlja i pitanje tko je i na temelju čega svojedobno odlučio da se Gojanec pripoji Varaždinu. Pojasnio je da je to pitanje stanovnicima Gojanca, a ne njegov pokušaj da ih se silom vrati u krilo općine Vidovec.

>> Facebook rasprava istaknutih HDZ-ovaca: Habijan bi pripajao općine, načelnici protiv, a Borovec između

Komentari