HNS Varaždinske županije

Mladi HNS-a kreću s novim aktivnostima, uskoro obilazak Hrvatske u sklopu ljetne kampanje

HNS Varaždinske županije

Objavljeno: 20.07.2016. 11:55

Zadnja izmjena: 20.07.2016. 11:57

Foto: HNS Varaždinske županije

Mladi HNS-a uskoro kreću s novim aktivnostima, među kojima je i obilazak svih krajeva Hrvatske u sklopu ljetne kampanje. U međuvremenu bili su aktivni na svim poljima – od organizacije humanitarnih akcija pa do obrazovanja.

Županijski predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije i potpredsjednik Mladih HNS-a RH Alen Grabar prvi je polaznik iz Varaždinske županije kojem je uručena diploma interdisciplinarnog studija pod nazivom „Upravljanje u institucijama države", koji se u organizaciji Političke akademije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata i Međunarodnog edukacijskog centra održavao protekle dvije godine u Zagrebu.

Predavanja i seminare održali su profesori s Fakulteta političkih znanosti, Filozofskog i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i mnogi drugi.

Nikola Sedlar, predsjednik Mladih HNS-a podružnice Ivanec i potpredsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije za društvene djelatnosti, odnedavno je i predstavnik Mladih HNS-a u Središnjem odboru HNS-a, a ujedno i član predsjedništva Mladih HNS-a RH. Osim toga, predsjednik je Udruge za šport i rekreaciju Stražnjevec, predsjednik Savjeta mladih Grada Ivanca i predstavnik koalicije udruga Grada Ivanca.

Aktivan je i na polju sportske rekreacije kao Voditelj sportsko-rekreativnih aktivnosti u sklopu Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Zagreb.

Od humanitarnih aktivnosti, trenutno je u tijeku akcija Mladih HNS-a Varaždin. Ovog puta prikupljaju donacije u vidu igračaka, knjiga, slikovnica i sl. za djecu od 2 do 12 godina. Donacija je namijenjena Utočištu Sv. Nikola.

Komentari