Nakon tjedan dana javila se dobitnica Renault Clia

Objavljeno: 21.01.2011. 14:10

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Potraga za dobitnikom automobila Renault Clia sretno je završena! Naime, na nedavno završenom Varaždin Openu, međunarodnom rukometnom turniru, nagrada za sve s kupljenom ulaznicom bila je vrlo atraktivna - novi Renault Clio. Sretni dobitnik nije se javio u dvorani, a niti danima nakon izvlačenja - do danas!

Upravitelju dvorane Nevenu Buljanu javila se jutros sretna dobitnica s ulaznicom «vrijednom» 73 tisuće kuna. Nakon provjere utvrđeno je da je ulaznica uistinu dobitna i da broj na ulaznici odgovara broju koji je izvučen u nagradnoj igri, rekao nam Buljan.

- Vrijedno vozilo odlazi 30- to godišnjoj Ivani Habek Brezovec iz Varaždina. Ne znam zašto nas je tako dugo držala u neizvjesnosti i zašto je čekala tako dugo da se javi, vjerojatno joj je ulaznica stajala u novčaniku ili džepu i tek je jučer provjerila broj i ostala šokirana kad je shvatila da je upravo ona dobitnica glavne nagrade. U svakom slučaju sretan sam što smo priču oko 1. Međunarodnog rukometnog turnira Varaždin Open 2011 završili na najbolji mogući način i što vozilo odlazi ljubiteljici rukometa i sporta - rekao je Buljan.

Sretnoj će dobitnici ključevi vozila svečano biti uručeni u ponedjeljak u 10 sati u sportskoj dvorani na Dravi. Vjerujemo da će nova vlasnica Renaul Clia 1. Međunarodni rukometni turnir pamtiti do kraja života....

Komentari