Objavljena privremena lista za socijalne stanove u gradu Varaždinu

Zgrada Grada Varaždina u Hrašćici

Objavljeno: 21.10.2014. 13:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Na internetskim stranicama Grada Varaždina danas je objavljen Prijedlog liste reda prvenstva za davanje u najam stanova na kojima Grad Varaždin ima vlasništvo ili pravo raspolaganja.

Radi se o socijalnim stanovima za koje je Grad raspisao natječaj u siječnju ove godine. Prema privremenoj listi, zahtjev za najmom gradskog stana predalo je 220 osoba.

Na privremenoj listi reda prvenstva za dodjelu stanova u najam nalazi se 147 osoba. Povjerenstvo za utvrđivanje prijedloga za dodjelu stanova u najam odbilo je 65 zahtjeva, a osam ih je odbačeno.

Rok žalbe na Prijedlog liste reda prvenstva za davanje u najam stanova na kojima Grad Varaždin ima vlasništvo ili pravo raspolaganja traje osam dana od objave privremen liste.

Prijedlog liste, kao i lista odbačenih i odbijenih zahtjeva objavljene su na internetskim stranicama Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski stanovi. Nakon što prođe rok mogućnosti žalbe i njihove obrade, objavit će se konačna lista.

U najam će se davati gradski stanovi u Hrašćici, njih 28 te još nekoliko stanova kojima Grad raspolaže. Stanovi su veličine od 33 do 72 kvadrata, a cijena je zakonski propisana odnosno 2,72 kuna po kvadratnom metru, što za stan od 50 kvadrata znači mjesečnu najamninu od oko 135 kuna.

Komentari