Općina Bednja darivala učenike i siromašne građane

Objavljeno: 25.12.2010. 18:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: bednja.hr

Kao što je i bilo najavljeno, čelnici Općine Bednje, članovi vijeća mjesnih odbora i Izvršnog odbora Udruge umirovljenika Bednje najsiromašnijim građanima našega kraja u četvrtak su, 23. prosinca, odnijeli blagdanske pakete s prehrambenim artiklima i higijenskim potrepštinama.

Uručeno je ukupno 173 paketa i to osobama iz općinskog socijalnog programa i drugim siromašnim mještanima. Kao i svake godine, tako se i uoči ovoga Božića pokazalo da mnogim takvim ljudima i više od paketa znače posjet, lijepa riječ i razgovor.

Općinske službe slatkim su poklonom posljednjeg dana nastave uoči zimskih školskih praznika, razveselile i sve učenike u osnovnim školama u Bednji, Vrbnu i Cvetlinu. Posebni pokloni podijeljeni su članovima školske nogometne momčadi, koji su nedavno osvojili naslov županijskih prvaka, te malim filatelistima, koji su sudjelovali na nedavnoj međunarodnoj izložbi zemalja regije Alpe-Jadran u Trakošćanu.
Usto, Djed Božićnjak pohodio je i mališane, koji pohađaju pedagošku igraonicu u Bednji te ih razveselio slatkim paketićima.
izvor: bednja.hr

Komentari