Otac i sin potpisali priopćenje

Otac maloljetnog Filipa Bajsića: 'Alen Kišić je mojem sinu izdiktirao što treba napisati!'

Objavljeno: 19.01.2017. 14:46

Zadnja izmjena: 19.01.2017. 17:13

Nastavno na slučaj oko izjave Filipa Bajsića u kojem je tražio smjenu ravnateljice OB Varaždin, Sanje Zember, pa potom izjavio da je smjenu ravnateljice tražio jer je bio obmanut i izmanipuliran od strane visokopozicionirane osobe u Županiji, pa je potom i potpisao priopćenje koje mu je napisala ta ista osoba.

Na cijeli slučaj oglasio se danas i Filip Bajsić koji u svom priopćenju za medije, uz supotpis roditelja (oca) uz puno moralnu i osobnu odgovornost izjavljuje kako je već duže vrijeme obmanut lažnim obećanjima koja su mu dana, a koja su u njemu stvarala osjećaj moći i nedodirljivost osobe koja je politički vrlo moćna i koja mu je davala upravo tu političku zaštitu.

Bajsić u svom priopćenju nastavlja kako je upravo zbog toga imao osjećaj moći i nedodirljivosti i svojim ponašanjem izazivao i iritirao određene ljude i političke skupine, a na što, kako tvrdi, je bio nagovoren.

>>Maloljetni Filip Bajsić je bio izmanipuliran, a Reformisti će o tome obavijestiti Pravobraniteljicu za djecu

>>Kišić: 'Prvi sam za to da se obavijesti Pravobraniteljica, a Filipa molim da kaže tko ga je izmanipulirao!'

"Bio sam Kišiću lutka na koncu"

 - Posebno mi je žao mojeg zadnjeg istupa prema dr. Zember koji sam prenio 'kao dječji ministar' u medije, a koje mi je preko maila izdiktirao taj političar. - nastavlja Bajsić i završava priopćenje s izjavom kako se tu radi o Alenu Kišiću, zamjeniku župana i kandidatu SDP-a za gradonačelnika Varaždina.

Filip Bajsić završava svoje priopćenje s izjavom kako se više neće baviti takvim politikama gdje je Kišiću služio kao lutka na koncu, nego se želi posvetiti školi i imati djetinjstvo kao i svi njegovi vršnjaci, te pritom moli sve nadležne institucije da ga zaštite od bilo kakvih pritisaka i progona.

Priopćenje je potpisano od strane Filipa Bajsića, ali i njegovog oca Gorana Bajsića kojeg smo kontaktirali kako bi nam potvrdio napisano i kako bi komentirao čitavu situaciju.

- Tako stoji, on je meni tako rekao i to vjerujem. Alen Kišić mu je to izdiktirao. To već dosta dugo traje, nije to od sad, iskorištavaju ga. Što on ima kao dijete hodati po skupštinama SDP-a i domjencima, treba učiti. - zaključio je otac, Goran Bajsić. 

Komentari