Pala odluka: HRT-ov Regionalni centar bit će u Čakovcu

Objavljeno: 23.10.2014. 14:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Facebook

Izvor: Tehnološko-inovacijski centr Međimurje

Glavni ravnatelj Hrvatske radio televizije Goran Radman, župan Međimurske županije Matija Posavec te direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. Ivan Plačko u petak, 24. listopada, potpisat će ugovora o zakupu poslovnog prostora kojim se novi HRT-ov Centar Čakovec i Varaždin pozicionira upravo u Međimurskoj županiji.

HRT je najavljivao da će se regionalni centar otvoriti do kraja 2014., ali nisu otkrivali lokaciju novog Regionalnog centra koji će preuzeti sve radijske, televizijske i internetske programske funkcije u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a trebao bi pokrivati područje Varaždin – Čakovec – Bjelovar.

>> Gdje će biti novi regionalni centar HRT-a u sjeverozapadnoj Hrvatskoj?

Iako, su mnogi željeli taj centar vidjeti u Varaždinu, s obzirom na to da bi naš grad trebao biti središte Regije Sjever, HRT je uz jak lobi Međimurske županije odlučio da će centar biti u Čakovcu.

O lokaciji samog centra se nagađalo, a sutrašnjim potpisivanjem ugovora o zakupu poslovnog prostora vidljivo je da će se novi HRT-ov centar otvorit u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, u Čakovcu.

Komentari