još jedan mandat

REFORMISTI Radimir Čačić ponovno izabran za predsjednika stranke

Objavljeno: 20.02.2017. 09:13

Zadnja izmjena: 20.02.2017. 09:25

Foto: Arhiva/Narodna stranka - Reformisti

Na jučerašnjem 3. izvještajno – izbornom saboru Reformista, u prisutnosti 352 delegata i gostiju održanom u Zagrebu, za predsjednika stranke je ponovno izabran dosadašnji predsjednik, Radimir Čačić, stoji u priopćenju Narodne stranke - Reformisti.

U priopćenju također stoji kako su nazočne delegate na saboru Reformista pozdravili Krešo Beljak - predsjednik HSS-a, saborski zastupnik, Rajko Ostojić – potpredsjednik SDP-a, Drago Prgomet – saborski zastupnik HDZ-a te predstavnici stranke Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez, Boris Kladar i Renato Petek.

Nadalje, u priopćenju također stoji kako je izvršnoj vlasti cilj izbor kandidata Narodne stranke – REFORMISTI za gradonačelnike u Varaždinu gdje Reformisti imaju svoju kandidatkinju Nataliju Martinčević, Petrinji, Šibeniku i Vrbovcu, izbor načelnika u nizu općina, kao i izbor Radimira Čačića za župana Varaždinske županije.

Reformisti očekuju vrlo dobre rezultate svojih izbornih lista na sjeveru Hrvatske – u Varaždinskoj, Međimurskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, u Dalmaciji – u Šibeniku, Zadru, Visu, kao i u još nekim drugim jedinicama lokalne samouprave u Primorsko-goranskoj županiji te u Slavoniji, zaključuju Reformisti u svom priopćenju.

 

Komentari