sreća u nesreći

Reformisti predlažu: 'Namjesto srušene ograde - postavite novo autobusno stajalište!'

Objavljeno: 05.03.2017. 14:35

Zadnja izmjena: 05.03.2017. 14:38

Foto: Arhiva

Već je prošlo više od dva mjeseca kako je neoprezna vozačica jako oštetila bolničku ogradu preko puta male autobusne postaje. Reformisti 4. mjesnog odbora misle da bi se to moglo dobro iskoristiti.

>> FOTO: VARAŽDIN Vozačica sletjela s ceste, udarila u prometni znak i ogradu bolnice!

Naime, još otkako je izražen kružni tok kod bolnice, putnici iz smjera Vidovca izgubili su jedno autobusno stajalište. Sadašnji je prostor preuzan da bi se tu moglo napraviti ugibalište, tako da oni koji idu u Varaždin mogu sići tek na autobusnom kolodvoru. Reformisti pak predlažu da se namjesto porušene ograde - koju se još nije počelo popravljati - tu izgradi novo autobusno stajalište. Potrebno je samo zeleno svjetlo jedinice lokalne samouprave koje posjeduje ovo zemljište.

- Na ovaj način smatramo da bi se riješio i problem stajališta koji je prijeko potreban na ovoj strani, ali bi se riješio i problem srušene ograde koja kao ruglo stoji tamo od nezgode. - stoji u priopćenju Reformista, koji se uz to žale da se vijeće 4. mjesnog odbora nije sastalo već 6 mjeseci, otkako je predsjedanje preuzeo HNS-ov Igor Klopotan.

Komentari