Šaltersko vozilo policije stiže u Lepoglavu, Vinicu i Ljubešćicu

Objavljeno: 25.09.2014. 11:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: PU istarska

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske projektom "mobilnog šalterskog vozila" osiguralo je mobilni ured za obavljanje upravnih poslova, čime se ponajprije želi poboljšati kvaliteta suradnje i pružanja usluge građanima.

Namjena mobilnog šalterskog ureda je odlazak do slabo naseljenih i udaljenih mjesta, mjesta s pretežitim naseljenim stanovništvom starije dobi, do teško pokretnih osoba i invalida, kako bi im se olakšao postupak ishođenja isprava, te doprinijelo poboljšanju kvalitete života u lokalnoj zajednici.

Na području Policijske uprave varaždinske mobilni šalterski ured uredovat će na tri lokacije u razdoblju od 30. rujna do 6. listopada i to:

- srijeda, 1. listopada od 9-14 sati – na području Općine Vinica (kod zgrade Općine)
- četvrtak, 2. listopada, od 9-14 sati – na području Grada Lepoglave (parkiralište kod Kaznionice)
- petak, 3. listopada, od 9-14 sati  - na području Općine Ljubešćica (kod zgrade Općine)
 
PU varaždinska poziva građane, a posebno one kojima je otežan dolazak na područje policijske postaje ili sjedište Policijske uprave, da iskoriste mogućnost mobilnog šalterskog ureda te ishode potrebne osobne isprave, obzirom da u navedenom uredu mogu prijaviti i odjaviti prebivalište i boravište, podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu te registrirati vozilo.

Komentari