SDP-ovci na Franjevcu obilježili Međunarodni dan starijih osoba

Objavljeno: 03.10.2014. 08:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: GO SDP Varaždin

Izvor: galerija-images/SDP medunarodni dan starijih osoba

Forum seniora, Socijaldemokratski forum žena, Forum mladih i Gradska organizacija SDP-a Varaždin obilježili su 1. listopada na Franjevačkom trgu Međunarodni dan starijih osoba.

Tom prilikom građanima su liječnica Kristina Hehet Krog i medicinske sestre Marija Branković i Blaženka Beli mjerile tlak i razinu šećera u krvi, a prigodno su podijeljene jabuke i promotivni materijali.

SDP je stranka koja je uvijek pokazivala socijalnu osjetljivost prema osobama treće životne dobi, a cilj nam je Varaždinu omogućiti što bolje uvjete starijoj populaciji. Međunarodni dan starijih osoba prilika je da ukažemo na probleme s kojima se ona suočava – rekao je zamjenik gradonačenika i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Vjeran Radelić i čestitao svim starijim osobama njihov Dan.

Josip Hehet, predsjednik Gradskog vijeća, naglasio je da u Varaždinu živi čak 18 posto stanovništva starijeg od 65 godina  i toj populaciji treba posvetiti pažnju i osigurati zadovoljenje njihovih potreba te im omogućiti sudjelovanje u društvu u skladu s njihovim fizičkim i intelektualnim potrebama.

{gallery}SDP medunarodni dan starijih osoba{/gallery}

Komentari